Arvomme

Se että toimimme pilke silmäkulmassa ei tarkoita sitä, ettemmekö ottaisi asioita tosissaan.

Vastuullisuus

Vastuullisuus

Vastuullisuus on ennen kaikkea välittämistä meidän kaikkien yhteisestä maapallosta ja ihmisistä. Kestävien vaatteiden valmistaminen on jo itsessään äärimmäisen vastuullista toimintaa, mutta me valmistamme Portugalin tuotteemme myös lähituotantona. Koko tuote kankaiden valmistamisesta aina niiden pakkaamiseen asti tapahtuu 20 km säteellä tuotannostamme. Näin saamme minimoitua luontoa kuormittavia ylimääräisiä rahteja. Käyttämämme kankaat ovat OEKO-TEXT® sertifikaatin mukaisia ja kaikki yksityiskohdat ovat lisäksi OEKO-TEX® tai Reach asetuksen mukaisia. Mahdollisuus valmistaa tuotteita kierrätetyistä- ja luomumateriaaleista on meille itsestään selvä asia.

Tuotannossa työskentelevät ihmiset saavat heille kuuluvan palkkansa, heillä on työsopimukset ja he työskentelevät työlainsäädännön mukaan. Ihmiset ovat yrityksen tärkein pääoma ja tämän takia ihmisistä pidetään hyvää huolta ja heidän työtään arvostetaan.

Laatu

Laatu

Haluamme olla ennen kaikkea laadukkaiden vaatteiden valmistaja. Kaikki kankaamme ovat esikutistettuja ja jokaisesta kangaserästä testataan kutistuminen, värien pysyvyys, kiertyminen ja nyppyyntyminen. Meille on äärimmäisen tärkeää, että ihminen joka käyttää meidän valmistamia tuotteita on äärimmäisen tyytyväinen tuotteeseen.

Toimitusvarmuus

Toimitusvarmuus

Loppuun hiottu tuotantoketjumme varmistaa, että sovituista asioista ja aikatauluista pidetään kiinni. Rahdeissa käytämme suuria rahtiyhtiöitä, jotta voimme varmistaa, että toimitukset onnistuvat myös sen jälkeen kun tuotteet on lähetetty tuotannostamme.

Teemme brändinne puettavaksi

Suunnittelemme ja valmistamme yhdessä teidän kanssanne täysin räätälöidyt tuotteet toiveidenne mukaan.
Teillä on brändi, me teemme sen tuotteeksi.
Vain taivas on rajana.

Ota yhteyttä